torstai 7. tammikuuta 2021

"Tauko" jatkuu, nro 39

 Tauko tai pysyvä kirjoittamattomuus nyt täällä kyllä jatkuu. Tämän haluan ilmoittaa, kun lukijoita on ollut tuhatkunta.  Olen ainoastaan nukkunut useammaan päivän. Tänään kuitenkin kotisairaala  kävi ja valvon nyt, yli kaksi tuntiakin olen nyt valvonut,  en tosin jaksa kuin hiukan kirjoittaa, tämän ja vähän katsoa somea.

20 kommenttia:

  1. Olet varmasti monen ajatuksissa ja rukouksissa. Toivottavasti kivut on hallinnassa ja saat olla kotona.
    Kiitos, että jaoit tuntojasi sairauteen liittyen. Arvostan tapaasi ottaa vastaan väistämätön,mitäpä meidän auttaa tapella vastaan, jokaisella on oma tiensä ja kohtalonsa, näin uskon.
    Rauhaa ja voimia teille kaikille❤️

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon kirjoituksistasi, ne ovat tuoneet paljon voimia, iloa ja myös naurua perheeseemme, jossa läheiseni on kohtalotoverisi. Voimia sinne!

    VastaaPoista
  3. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi, Matti. Lepää ja nauti perheesi seurasta silloin, kun jaksat.

    VastaaPoista
  4. Levollisia ja mahdollisimman kivuttomia päiviä sinulle. On ollut antoisaa lukea sinun ja läheisiesi ajatuksia.

    VastaaPoista
  5. Täällä moni kurkkii, onko tullut kirjoituksia. Mukava, että olit jaksanut vähän kirjoittaa. Tänään on pakkaspäivä. -9°C Lahdessa. Toivon levollisia päiviä sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikista kirjoituksistasi. Lepoa ja rauhaa läheistesi kanssa sinulle toivottelen. Ajatuksissamme olette koko perhe.

    VastaaPoista
  7. Matti, kiitos sinulle monista ajatuksia ja muistoja herättävistä ja hauskoistakin postauksista. Toivon sinulle ja perheellesi uskoa ja voimia luottaa tulevaan.

    VastaaPoista
  8. Hei Matti,
    Itselleen pitää olla armollinen! Ei enää turhia, usein itse asetettuja, oletuksia siitä miten asioitten "pitää" mennä. Nyt sinulla on oikeus olla itsekäs ja tehdä juuri niin kuin sinusta tuntuu hyvältä.
    Ihminen on kuulemma onnellisimmillaan silloin kun on läsnä. Nauti niistä hetkistä. Toisista hetkistähän et tiedä. Toivottavasti sinulla on vielä monta hyvää, armollista hetkeä!

    VastaaPoista
  9. Kiitos hienoista kirjoituksistasi! Lena Paju

    VastaaPoista
  10. Onnea vaarille ja tietysti kaikille muillekin asianosaisille. Kiitokset kirjoituksistasi, jotka ovat antaneet niin naurut kuin itkutkin. Rauhaa ja kivuttomia päiviä!

    VastaaPoista
  11. Kiitos uusista puujalkavitseistä. Pistän kiertoon, etteivät unohdu.
    Levollista ja kivutonta oloa toivon sulle!

    VastaaPoista
  12. Hän on siis lähtenyt🙏
    Lämmin osanotto omaisille❤️

    VastaaPoista
  13. Hyvää matkaa Matti, osanottoni omaisille 💔💔

    VastaaPoista
  14. Kepeät mullat Matille, lämmin osanottoni läheisille 💔

    VastaaPoista
  15. Lämmin osanottoni Matin läheisille 💗 Melkein neljäkymmentä vuotta sitten olimme paljon tekemisissä, välillä useamman kerran viikossa. Porukassa keskusteltiin, leikittiin, retkeiltiin ja syötiin 🤗 Käsittämätöntä että sellaisen jälkeen tiet erosivat niin totaalisesti. - Ja nyt Matti on poissa kokonaan, enää en voi vanhaa kaveria tavata. Ajatus oli niin usein mielessä, mutta aina sen toteutus jäi tuonnemmaksi... Lepää rauhassa, Matti🕯️ toivottaa Marja Pääskylänrinteestä

    VastaaPoista
  16. Matti. Näin tämän tarinasi vasta nyt ja ajattelin kirjoittaa Sinulle. Mutta, kun pääsin kirjautumaan blogiin huomasin, että matkustat jo aineettomassa olomuodossa lounatuulen siivillä. Olisin vain kysynyt; mistä olet saanut tuollaiset henkiset voimavarasi, joilla pystyt tämän asian käsittelemään. Tuntematta sinua, arvostan todella korkealle tapaa, miten käsittelet kohtalon sinulle kirjoittamaan kirjaa. Toivon todellakin, että siellä missä nyt oletkaan, voit jakaa edelleenkin viisauttasi muille, joita siellä pilvien yläpuolella on lukematon määrä.

    VastaaPoista

"Tauko" jatkuu, nro 39

 Tauko tai pysyvä kirjoittamattomuus nyt täällä kyllä jatkuu. Tämän haluan ilmoittaa, kun lukijoita on ollut tuhatkunta.  Olen ainoastaan nu...